Minner for hele livet – Barneleir Sør 2017

Skrevet av Julia Vu
Barneleir er en morsom og gøy leir med nye og gamle venner. Jeg (Julia) var på leir i år.

Det var kjempegøy. Der fikk jeg mange nye venner og mange minner. De minnene jeg kanskje husker mest er temafesten som var en overraskelsesfest med glowsticks og UV-maling, vannkrigen og ballet (siste kveld). Da vi hadde vannkrig overraska lederne oss og tømte vann over oss. Og på ballet og temafesten dansa vi masse og hadde mange forskjellige leker.

  

Jeg synes barneleir var kjempegøy og jeg angrer ikke at jeg var på barneleir. I løpet av uka hadde vi temaøkt, rebusløp, Stellalympics, rød og blå, morgenbønn, aftenbønn og masse andre ting. Leirens tema var lys. I temaøktene snakka vi om hvordan lyset ble brukt som et symbol, hvordan Kristus var lyset, hvordan vi hadde våre egne lys og om helgener som lyset for oss. Vi hadde også en prest som het pater Claes. Han var veldig morsom, flink med barn og god til å fortelle vitser.

Alle på leiren var kjempesnille! Og jeg håper det kommer flere på leir neste år!   

Relevante nyheter

Ministranttreff i Kristiansund

Årets første ministranttreff i Kristiansund

Distrikt Trondheims mest energiske og konkurransedyktige ministranter møttes i Kristiansund denne helgen, 9.-11. mars. De var alle med på tre krevende dager med utfordrende økter om kirkens virke og det resulterte med mange slitne deltagere mot slutten av hver kveld. Møtet i Kristiansund handlet ikke bare om konkurranse, men også samarbeidet mellom de forskjellige lagene som deltok. «Amazing ra... les mer »

Lokallag Ukategorisert