Si din mening omfremtidens pastorale arbeid

 

Biskop Bernt Eidsvig  har nedsatt en arbeidsgruppe som skal se på hvordan fremtidens pastorale arbeid bør organiseres i Oslo katolske bispedømme. Hva trenger vi at bispedømmet iverksetter av tiltak for å fremme forkynnelsen av Evangeliet og styrke de troende? Vi i NUK har sammen med alle andre troende blitt invitert til å hjelpe denne arbeidsgruppen med å avdekke fremtidens behov ved å svare på denne undersøkelsen. Man må være over 15år for å delta i denne undersøkelsen. Undersøkelsen er anonym.

Tykk her for å delta i undersøkelsen Kartlegging av pastorale behov i OKB

 

Relevante nyheter

Gulsrud påskeleir 2017 7

Et minne for livet

Påskeleir 2018 var en av de hyggeligste opplevelsene man kan få på én uke. Ikke nok med at man får en haug med nye, kule venner. Man får også oppleve troen sin på en ny og spennende måte. Jeg var med på leiren som ble holdt på Gulsrud, og dette var en fantastisk opplevelse. Jeg kom et par timer senere enn resten av gruppa, men jeg ble godt tatt imot av gruppen min, og ikke minst av romkameraten... les mer »

Ukategorisert ungdomsleir

Ministranttreff i Kristiansund

Årets første ministranttreff i Kristiansund

Distrikt Trondheims mest energiske og konkurransedyktige ministranter møttes i Kristiansund denne helgen, 9.-11. mars. De var alle med på tre krevende dager med utfordrende økter om kirkens virke og det resulterte med mange slitne deltagere mot slutten av hver kveld. Møtet i Kristiansund handlet ikke bare om konkurranse, men også samarbeidet mellom de forskjellige lagene som deltok. «Amazing ra... les mer »

Lokallag Ukategorisert