Norges Unge Katolikker

TRO     -     FELLESSKAP     -     HANDLING                                                             

Kirken i Verden - Ungdomsleir 2017

Ungdomsleir 2017 tok deltagerne med på en reise gjennom verden, mest for å bli kjent med Kirken i Verden, som var tema for ungdommene. En verdensdel hver dag, med et fantastisk fellesskap og engasjement, vil ungdomsleiren bli husket lenge.

Å komme på leir og møte nye, unge katolikker er noe av det jeg gleder meg mest til hele året. Å få lov til å gjøre kjempemorsomme ting med mennesker fra hele landet, som alle har en ting til felles – de har valgt å komme på katolsk ungdomsleir for å kjenne på NUKs unike fellesskap. Leiren i år innfridde alle forventninger: full av spenning, lek, kos og mye kjærlighet, var dette en helt fantastisk leir! 

Dette var mest sannsynlig min siste leir som deltaker, men da jeg så på lederteamet vi hadde med oss, gjorde det ingen ting – jeg tror de hadde det minst like gøy som vi hadde. Hele leiren var helt fantastisk gjennomført – vi tok for oss en verdensdel for hver dag, og jeg beundrer særlig kokkene for kanskje den beste maten jeg har smakt på leir! Da vi siste kveld hadde mimrestund, kunne jeg sittet der hele natta og hørt på alle de hysterisk morsomme, og til tider rørende opplevelsene folk hadde hatt.

Jeg anbefaler alle å dra så mye på leir som de klarer!!


20 juli 2017
Av: Victoria Oftestad

Bunnpanel