Norges Unge Katolikker

TRO     -     FELLESSKAP     -     HANDLING                                                             

Vellykket ledertreningshelg

Den 24.-26. februar var det duket for NUKs årlige Vårsamling der 29 ungdommer var med på å delta i NUKs ledertreningshelg på Mariaholm. Helgen besto av de klassiske kursene fra intro til ledelses og samarbeid. Med ivrige deltakere og flotte kursholdere og ledere var det en gøyal samt lærerik helg som vi alle deltakere vil huske og ta med oss videre.

Helgen fikk en toppers start med en varm velkomst fra lederne og gjensyn av venner og bekjente. I tillegg til lederne og kursholderne, var AUV også tilstede der vi fikk gleden av å tilbringe hele helgen med dem. Som alle tidlige lørdags morgninger på Mariaholm startet dagen med morgenbønn. Deretter var det rett til kursrommene der mye nytt og interessant informasjon ble introdusert bl.a. om troen og lederrollen. Senere på kvelden var det tid for underholdning der lederkursgruppen sto bak for å arrangere. Der det var satt klar for leker som ”vaskemaskin” og ”solen skinner på”. Med engasjerte meddeltakere og ledere ble det en vellykket underholdning fylt med latter og god stemning. Da lørdagen snart var omme var det tid for en rolig sakramentsandakt som lederkurset også sto bak for, og en fin måte å avslutte dagen på.

Søndag var det på tide å si farvel til en koselig helg. Takket være flinke lederne, kursholderne og kokker var dette en strålende helg, der vi trygt kan si at vi alle deltakere sitter igjen med ny og nyttig informasjon fra kursene vi deltok i.

Nok en gang ble det en vellykket ledertreningshelg!

Vi gratulerer deltagerne:

Sofie Aceveda

Victoria Oftestad

Elisabeth Vu

som fullførte NUKs ledertreningskurs denne samlingen. Vi ønsker dere lykke til med ledervervene deres i framtiden! 

 

Bilder av Aleksandra Maria Sramkowska


7 mars 2017
Av: Sofie Aceveda

Bunnpanel