AA-dagen med Distrikt Oslo

Lørdag 9. desember arrangerte NUK distrikt Oslo en felles innsamling for alle lokallagene i distriktet. Da ble det arrangert veldedighetskonsert på st. Sunniva Skole. Målet med konserten var å samle inn penger for Adventsaksjonen og i tillegg styrke båndet mellom lokallagene.  Ungdommene fikk også besøk av Vivian Phan fra Karitativt Utvalg som snakket om årets adventsaksjon, som i år går til Sri Lanka. Hun viste oss promoteringsvideoen til Adventsaksjonen (laget av Camilla Lucia Ramse) som ga oss et innblikk over situasjonen i Sri Lanka. Som hovedattraksjon for dagen hadde vi underholdning presentert av ungdommene. Det var dans, sang og masse annet. Under pausene var det også mulig å kjøpe noe godt fra kiosken. Det ble solgt vårruller, kaker og diverse mat fra Sri Lanka.  For jentene var det også mulig å få prøvd nasjonaldrakten fra Sri Lanka. Alle storkoste seg og gleder seg allerede til neste år.

 

 

 

  

 

Skrevet av: Ivan Vu
Bilde: Ivan Vu

Relevante nyheter

Distrikt Oslo 9

#DistriktOslotilnyehøyder

  NUK distrikt Oslo sin leir på Mariaholm var en av de beste helgene jeg har hatt på lenge. Leiren var fylt med glede under hele leiren med mange kule og morsomme aktiviteter, temaøkter og ekstremt god mat. Lederne hadde gjort en bra jobb for å gjøre leiren best mulig, spesielt Leirsjefen Martin Nguyen. Tema-øktene besto av skuespill, følelsesladde historier og spørsmål som ble stilt ti... les mer »

Ukategorisert