NUK feiret sin 71-årsdag

NUK feiret sin 71-årsdag

 

Fredag den 25. mai var det nøyaktig 71 år siden Norges Unge Katolikker ble grunnlagt i 1947 (opprinnelig som Norsk Katolsk Ungdomsforbund eller NKUF). I den anledning var det duket for bursdagsfeiring etter kveldsmessen i St. Olav domkirke i Oslo.

 

 

Feiringen foregikk utendørs, og deltakerne (unge og gamle) var velsignet med strålende solvær. Staben i NUK hadde sørget for både dekorasjoner, grillmat og bursdagskaker. Dessuten ble det avholdt en quiz om organisasjonens historie og nåværende status, som resulterte i premie for flere av quizlagene.

 

 

St. Olavs Ungdomslag (SOUL) hadde en tydelig tilstedeværelse på feiringen, som for mange ble avsluttet med «B-aften» – sakramentstilbedelse med anledning til skriftemål – i domkirken. Det er godt å se at vi har så mange engasjerte katolske ungdommer som kan drive Kirkens barne- og ungdomsarbeid fremover!

 

 

Takk til alle som bidro til at feiringen ble vellykket, og ikke minst til alle dere som deltok! Nå er det bare å glede seg til neste bursdagsfeiring, og til 100-årsjubileet i 2047.

Skrevet av: Øyvind Evenstad

Bilde: Ari Morales Ugarte

Relevante nyheter

Distrikt Oslo 9

#DistriktOslotilnyehøyder

  NUK distrikt Oslo sin leir på Mariaholm var en av de beste helgene jeg har hatt på lenge. Leiren var fylt med glede under hele leiren med mange kule og morsomme aktiviteter, temaøkter og ekstremt god mat. Lederne hadde gjort en bra jobb for å gjøre leiren best mulig, spesielt Leirsjefen Martin Nguyen. Tema-øktene besto av skuespill, følelsesladde historier og spørsmål som ble stilt ti... les mer »

Ukategorisert