Har du lyst til å jobbe for en god sak?

Har du lyst til å bruke din katolske tro til å fremme et sosialt engasjement i NUK? Ønsker du å spre bevisstgjøring rundt globale spørsmål blant ungdommer? Da tror vi at Karitativt utvalget er utvalget for deg! Karitativt utvalg (KUT) er det utvalget i NUK som skal fremme karitativt engasjement og sosial bevissthet i organisasjonen, hovedsakelig gjennom den årlige Adventsaksjonen.


Nå er vi på utkikk etter nye utvalgsmedlemmer og håper at du vil vurdere å bli med på laget! Blant annet jobber vi med å planlegge og gjennomføre Adventsaksjonen, å arrangere Adventsaksjonshelg og å drive informasjonsarbeid i NUKs blader og i sosiale medier. Vi setter ikke krav til erfaring, men ser etter folk som er engasjerte og som er villig til å lære! Vi er et utvalg som har det utrolig gøy og trivelig sammen, og vil gjerne at flere skal få muligheten til å kunne gjøre en stor innsats og samtidig trives godt med sine oppgaver. Derfor håper vi at nettopp DU vil være med i vårt utvalg! Ta kontakt med oss på kut@nuk.no eller kontakt en av oss i utvalget personlig (PS: om du liker ananas på pizza, så er du nesten automatisk kvalifisert). Send oss din søknad innen 18.august.

Relevante nyheter