Norges Unge Katolikker er en landsdekkende sammenslutning av katolske barne- og ungdomslag som har sitt utspring i de katolske menighetene i Norge. NUK er et fellesskap hvor barn og unge har sin egen plass og kan treffe andre katolikker.

Mer om oss
Ikon: Tro

Tro

NUKs hovedoppgave er katolsk barne- og ungdomsarbeid. Gjennom troen har vi en levende og ung kirke. Selv om vi er en landsdekkende organisasjon som har mange nasjonale arrangementer, er målet å hjelpe barn og ungdom til å leve et aktivt kristenliv i sin egen menighet. Les mer om NUKs hovedformål her

Ikon: Tro

Fellesskap

Opplev et felleskap med andre unge katolikker. Gjennom ditt medlemskap er du med på å bygge et katolsk barne- og ungdomsmiljø i hele landet. Kontingenten blir fordelt på lokalt og sentralt arbeid Les mer om NUKs hovedformål her

Ikon: Tro

Handling

Vi skaper engasjement i kirken og i samfunnet. Dette skjer gjennom leirer nasjonalt, regionalt og lokalt. Støtte til lokallagsarbeid, utgivelse av tre blader, ledertrening og den årlige Adventsaksjonen i samarbeid med  Caritas Norge. Les mer om NUKs hovedformål her

NUKs Lederhelg 2020

07.08.2020 – 09.08.2020, Mariaholm, Spydeberg

Mer informasjon/påmelding

NUKs Landsmøte 2020

18.09.2020 – 20.09.2020, Mariaholm, Spydeberg

Mer informasjon/påmelding

NUKs Ledertrening (Høstsamling 2020)

25.09.2020 – 27.09.2020, Mariaholm, Spydeberg

Mer informasjon/påmelding

Landsmøte

Ønsker du å delta på Landsmøtet; NUKs høyeste organ? Viktige saker på Landsmøtet er bl. a. valg av NUKs leder og hovedstyre, vedtak av regnskapet for 2019 og budsjettet for 2021, og vedtak av NUKs arbeidsprogram for perioden 2020/2021.

Meld deg på i dag

Hva skjer i NUK?

Ungdomsleir 2018, tatt med åpne armer

Sommerferie

Kontoret er ubemannet fra 13. til 17.juli. Vennligst send mail til nuk@nuk.no om det skulle være noe. Vi skal prøve å svare så snart kontoret er bemannet igjen. God sommer!    Hilsen Norges Unge Katolikker     les mer »

Ukategorisert

Oppskriften på et verdifullt liv

Akkurat nå er det vanskelig å gjøre mye. Man kan ikke gå på fest, treffe venner. Det eneste man kan gjøre er å sitte hjemme. Hvis man er heldig får man gjøre jobben sin eller studere hjemmefra. Har man vært en aktiv person før får man plutselig mye fritid. Har man vært engasjert kan man kjenne på en avmakt. Istedenfor å gi seg hen til selvmedlidenhet skal jeg prøve å finne trøst hos dem som er ... les mer »

Credimus

Vår Mor kommer med Håp

“Knowing how to wait, while patiently enduring trials, is necessary for the believer to be able to “receive what is promised” skriver pave Benedikt XVI i hans encyklika “Spe salvi” (2007) Å vente, å våke med tålmodighet og tillit til vår Far er hvordan vi skal ta imot alle hendelser, situasjoner i våre liv. Jomfru Maria er vår støtte, veileder og eksempel. Hun ventet alltid, tålmodig og med ... les mer »

Credimus

Risikovurdering og smittevernstiltak

Vi er kjempeglade for å kunne arrangere sommerleirer i år! De nasjonale tiltakene har blitt lettet nok til at vi, med en robust i hånden, føler at vi kan arrangere sommerleirer hvor både deltagere, foreldre, og ledere kan føle seg trygge. Alle våre leirsjefer vil få nøye oppfølging før og under leir slik at de kan planlegge og gjennomføre leirene sine på best mulig måte. I noen tilfeller vil de... les mer »

Leir

Om barmhjertighet

“Salige er de barmhjertige, for de skal selv finne miskunn.” (Matt 5,7) “Kom, dere som min Far har velsignet, og ta i eie det rike som er gjort rede for dere før verdens grunnvoll ble lagt! For jeg var sulten, og dere gav meg mat, jeg var tørst, og dere gav meg å drikke, jeg var hjemløs, og dere tok dere av meg, jeg var naken, og dere gav meg klær, jeg var syk, og dere kom for å se til meg, ... les mer »

Credimus

Vår jord – Guds gave

Vi sier ofte at jorden er vårt hjem, og det er helt riktig. Vi har alltid bodd her og vi vil fortsette å bo her i en lang stund til. Jorden er vårt – hjem, kjære hjem. Men hva er grunnen til at vi kaller jorden vårt hjem?   Skapt av Gud Husker dere sangen: ”Alt er skapt av deg, å Gud, ved din makt og på ditt bud, luft og lys og sjø og land, fugl i s... les mer »

Arken