Norges Unge Katolikker er en landsdekkende sammenslutning av katolske barne- og ungdomslag som har sitt utspring i de katolske menighetene i Norge. NUK er et fellesskap hvor barn og unge har sin egen plass og kan treffe andre katolikker.

Mer om oss
Ikon: Tro

Tro

NUKs hovedoppgave er katolsk barne- og ungdomsarbeid. Gjennom troen har vi en levende og ung kirke. Selv om vi er en landsdekkende organisasjon som har mange nasjonale arrangementer, er målet å hjelpe barn og ungdom til å leve et aktivt kristenliv i sin egen menighet. Les mer om NUKs hovedformål her

Ikon: Tro

Fellesskap

Opplev et felleskap med andre unge katolikker. Gjennom ditt medlemskap er du med på å bygge et katolsk barne- og ungdomsmiljø i hele landet. Kontingenten blir fordelt på lokalt og sentralt arbeid Les mer om NUKs hovedformål her

Ikon: Tro

Handling

Vi skaper engasjement i kirken og i samfunnet. Dette skjer gjennom leirer nasjonalt, regionalt og lokalt. Støtte til lokallagsarbeid, utgivelse av tre blader, ledertrening og den årlige Adventsaksjonen i samarbeid med  Caritas Norge. Les mer om NUKs hovedformål her

NUKs Landsstyremøte Vår 2019

03.05.2019 – 05.05.2019, Spydeberg, Norge

Landsstyremøte

Mer informasjon/påmelding

NUKs Distriktsleir Nord 2019

23.06.2019 – 28.06.2019, Tverlandet

NUKs Distriktsleir Nord 2019

Mer informasjon/påmelding

NUKs Barneleir Midt 2019

23.06.2019 – 28.06.2019, Meråker

Barneleir Midt

Mer informasjon/påmelding

Konfirmantleir og Påske+leir

Vil du feire påskens mysterium sammen med andre engasjerte ungdommer, lære mer om troen og ikke minst tilbringe en fantastisk og morsom uke i fellesskap med andre unge katolikker? Bli med på årets påskeleir!

Meld deg på i dag

Hva skjer i NUK?

Reisebrev: Kroppens teologi med Christopher West i København

Helgen 12. til 14. april var jeg i København sammen med andre fra blant annet Norge, Sverige og Danmark for å høre på en rekke foredrag om kroppens teologi med den verdenskjente katolske forfatteren Christopher West. Helgen, som også inkluderte messer og musikalske innslag, ble arrangert gjennom noe som kalles «The Cor Project». Med tanke på at det latinske ordet cor betyr hjerte, vist... les mer »

Artikler Reisebrev

Er du vår nye BUT-leder?

Ønsker du å være en del av et aktivt katolsk fellesskap? Har du glede av å være frivillig og jobbe med barn? Da søker vi deg som den nye lederen for Barneutvalget (BUT) i Norges Unge Katolikker!

Vi søker etter en som trives i fellesskap med det katolske miljøet o... les mer »

BUT

Å være sammen i bønn

Tenk på vårt kirkefelleskap i den hellige messen. Hvor vakkert dette møtet, denne kommunionen blir når vi sammen kan delta i den største kjærlighetshandlingen. Vårt eget møte med Gud i messen blir delt med andre, særlig dem vi er glad i. Alle vi som er i kirken, om det så er en ukedagsmesse eller en høymesse på søndag, er ett i Gud, i Kristus.
Det er naturlig å oppleve et familiefelle... les mer »

Artikler Credimus

Er du vår nye generalsekretær?

  Brenner du for barne- og ungdomsarbeid? Har du lyst til å være med på å lede en organisasjon? Som generalsekretær i NUK får du en enestående sjanse til å påvirke livet til katolske barn og ungdommer i Norge, utvikle d... les mer »

NUK

NON MEA SED TUA

Vårt flinke CFC-YFL lokallag er alltid engasjert og fokusert på å blomste innen troen. Men det er ikke bare viktig for dem å ha det gøy, men også stille spørmål om Guds vilje og følge gode forbilder. Her kan du lese om hva som skjedde under CFC-YFLs Ledertrening 15.17- februar.
Under ledertreningen hadde vi stort fokus på St. Paulus: hvordan han gikk fra å være en som forfulgte kristn... les mer »

Lokallag

Ledertrening vår 2019

22-24 februar ble det arrangert ledertrening vår på Mariaholm. Det var 18 kursdeltagere og sammen med NUKs hovedstyre var vi 38 totalt i løpet av helgen.
NUKs ledertreningshelg er et arrangement hvor deltagere gjennom sine kurs lærer mer om lederrelevante temaer som Tro, Bønn, Lokallagsledelse og Leirledelse. Trokurset er et kurs hvor deltakerne sa... les mer »

Artikler

WYD Panama 2019: Costa Rica WYD Panama 2019 2 WYD 2019 WYD2019: Bønn