Norges Unge Katolikker er en landsdekkende sammenslutning av katolske barne- og ungdomslag som har sitt utspring i de katolske menighetene i Norge. NUK er et fellesskap hvor barn og unge har sin egen plass og kan treffe andre katolikker.

Mer om oss
Ikon: Tro

Tro

NUKs hovedoppgave er katolsk barne- og ungdomsarbeid. Gjennom troen har vi en levende og ung kirke. Selv om vi er en landsdekkende organisasjon som har mange nasjonale arrangementer, er målet å hjelpe barn og ungdom til å leve et aktivt kristenliv i sin egen menighet. Les mer om NUKs hovedformål her

Ikon: Tro

Fellesskap

Opplev et felleskap med andre unge katolikker. Gjennom ditt medlemskap er du med på å bygge et katolsk barne- og ungdomsmiljø i hele landet. Kontingenten blir fordelt på lokalt og sentralt arbeid Les mer om NUKs hovedformål her

Ikon: Tro

Handling

Vi skaper engasjement i kirken og i samfunnet. Dette skjer gjennom leirer nasjonalt, regionalt og lokalt. Støtte til lokallagsarbeid, utgivelse av tre blader, ledertrening og den årlige Adventsaksjonen i samarbeid med  Caritas Norge. Les mer om NUKs hovedformål her

NUKs påske+ leir 2019

14.04.2019 – 21.04.2019, Spydeberg, Norge

NUKs påske+ leir 2019

Mer informasjon/påmelding

NUKs Konfirmantleir 2019

14.04.2019 – 21.04.2019, Oslo

NUKs Konfirmantleir 2019

Mer informasjon/påmelding

NUKs Landsstyremøte Vår 2019

03.05.2019 – 05.05.2019, Spydeberg, Norge

Landsstyremøte

Mer informasjon/påmelding

Konfirmantleir og Påske+leir

Vil du feire påskens mysterium sammen med andre engasjerte ungdommer, lære mer om troen og ikke minst tilbringe en fantastisk og morsom uke i fellesskap med andre unge katolikker? Bli med på årets påskeleir!

Meld deg på i dag

Hva skjer i NUK?

Ledertrening vår 2019

22-24 februar ble det arrangert ledertrening vår på Mariaholm. Det var 18 kursdeltagere og sammen med NUKs hovedstyre var vi 38 totalt i løpet av helgen. NUKs ledertreningshelg er et arrangement hvor deltagere gjennom sine kurs lærer mer om lederrelevante temaer som Tro, Bønn, Lokallagsledelse og Leirledelse. Trokurset er et kurs... les mer »

Artikler

Maristenes emblem

Jubileum hos maristene

Maristene er et ordenssamfunn som har sin opprinnelse i Frankrike i begynnelsen av 1800-tallet.

De tar Maria som forbilde og vil være en støtte for Kirken som Maria har vært. I 1925 kom den første marist til Norge: Jakob Mangers, som ble biskop i Oslo fra 1932 til 1964. I dag er det 4 marister i Norge, og sammen feirer disse 300 år ... les mer »

maristene

Lenjas siste dag

Minner fra Norge

Hei, jeg heter Lenja Bockermann, er 19 år og kommer fra Münster i Tyskland. Jeg kom hit til Norge som en frivillig for «Bonifatiuswerk der deutschen Katholiken» og jeg har allerede vært her siden september i fjor og jeg drar hjem nå i mars.

Mine arbeidsoppgaver har vært todelt. Først så har jeg vært med på å hjelpe til på menighetskontoret til St. Ol... les mer »

Volontører

WYD 2019 Panama: På flyplassen

WYD Panama 2019-en smakebit av himmelen

Det er ikke lett å skrive kort om NUKs tur til WYD, fordi det er så mye jeg vil dele. Jeg blir varm om hjertet av å tenke på vertsfamiliene i Costa Rica, som åpnet sine hjem for ca. 700 pilegrimer som var på vei til Panama, folk de aldri hadde møtt før. les mer »

world youth days

Lourdes 2016

Invitasjon til den 61. internasjonale Militærvalfart til Lourdes

Kanskje du nå gjør militærtjeneste eller kjenner noen som gjør det? I så fall har du eller han eller hun mulighet til å bli med på militærvalfart til Lourdes i Frankrike fra 13. til 23. mai 2019.

Forsvaret har egne permisjonsbestemmelser som gir katolikker mulighet til «pilegrimspermisjon». Selv o... les mer »

Militærvalfart

Panama 2019: Forberedelseshelg

WYD: Forberedelser til #Panama2019

Under en uke igjen til avreise!

Sakte men sikkert faller alle brikkene på plass, og vi har bedre oversikt over hvordan turen blir seende. Det hele begynner med kveldsmessen i St. Olav mandag 14. januar, etterfulgt av registrering, måltid, og overnatting i Mariagå... les mer »

world youth days

WYD Panama 2019: Costa Rica WYD Panama 2019 2 WYD 2019 WYD2019: Bønn