Støttemedlem

Støtt NUK som voksen!

Synes du NUK er en fin organisasjon? Er du for gammel til å være vanlig medlem? Kanskje støttemedlemskap er noe for deg!

NUK setter utrolig stor pris på alle som ønsker å være støttemedlem. Ikke bare hjelper dere oss økonomisk gjennom å betale kontingenten, men dere blir også holdt oppdatert over det som skjer i NUK gjennom bladene våre og annen tilsendt informasjon. På den måten kan støttemedlemene våre være gode ambasadører for NUK som kan anbefale sine barn, barnebarn eller ungdommene i menigheten om å dra på leir, høstsamling og alt det morsomme som skjer i NUK!

Støttemedlemskap koster kr. 300 i året.

Slik betaler du medlemskontingenten:

Besøk: nuk.hypersys.no

Nytt medlem: Fyll inn din e-post og trykk deretter på «glemt passord». Du vil da få tilsendt et unikt passord på den e-postadressen du fylte inn. Bruk dette passordet til å logge inn, og fyll deretter inn din personlige informasjon. Faktura vil bli sendt til din registrerte e-post.

Allerede medlem: Logg inn med din registrerte e-post og be om en ny faktura.

For å betale via nettbank: Betal medlemskontingent til NUKs konto 3000.16.91399. Merk betalingen med medlemmets navn, fødselsdato, adresse og lokallag i kommentarfeltet.